Conditions of Use

Conditions of Use

Az online vásárlás gyors és kényelmes, nem kell órákat ráfordítani egy-egy vásárlásra. Otthonról, munkahelyről kényelmesen megrendelhető és ugyanígy át is vehető a választott termék.

Lehetőséget biztosítunk az utánvételre is, így csak akkor kell pénzt kiadni, ha megkapta a megrendelt árut. A webáruház felépítése gyors tájékozódást biztosít a vásárlók számára. A termékekre vonatkozóan megjelenített árak bruttó árak, tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

Vásárlás

Webshopunkban egyszerűen, regisztráció nélkül is leadhatja rendelését. Az Ön által kiválasztott termék a kosárba kerül, amit a KOSÁR TARTALMA ablak mutat. Kattintson a jobb oldalon található táska ikonra! A kosár tartalmát módosíthatja, illetve törölheti a tételeket. Ha a megrendelés mellett dönt, akkor adja meg az adatait, tekintse át a rendelést és kattintson a MEGRENDELÉS gombra, ezzel véglegesíti a rendelését. Megrendelését minden esetben e-mailben igazoljuk vissza.

Amennyiben regisztrálni szeretne, a REGISZTRÁCIÓ menüpontra kattintva van erre lehetősége. Itt a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatokat kell megadni. A regisztrálót az e-mail cím azonosítja, azaz minden e-mail címet csak egyszer lehet a rendszerbe regisztrálni. A regisztráció semmilyen kötelezettséggel nem jár. A BEJELENTKEZÉS ablak segítségével léphet be webáruházunkba. Itt adja meg regisztrált e-mail címét és jelszavát, majd nyomja meg a BEJELENTKEZÉS gombot.

A szerződéses ár a szerződés visszaigazolásában szereplő, illetve a vásárlás előtt visszaigazolt ár. Az árváltoztatás jogát minden esetben fenntartjuk.

További kérdés, kérés esetén szívesen állunk rendelkezésére a fent megjelölt elérhetőségeken.

Szállítás

Cégünk a Magyar Posta, a GLS és a DPD futárszolgálattal szállíttatja a csomagokat, így nemcsak magyarországi, hanem külföldi rendeléseket is módunkban áll teljesíteni.

A szállítási költség a vevőt terheli, ami mindössze bruttó 1260-1450,- Ft Magyarország egész területére. Kedvező szállítási díjunk a megrendelt darabszámtól független! Rendeljen akár többet is!

Várható szállítási határidők:
- Magyarországon belüli kiszállítás 1-3 munkanap
- Magyarországon kívüli kiszállításhoz kérje ajánlatunkat elérhetőségeink bármelyikén

Fizetési feltételek

Előre utalás:
kérjük, hogy online megrendelés esetén megjegyzésként tüntesse fel!
A megrendelés visszaigazolását követően kiállítjuk a számlát, melynek másolatát e-mail-ben megküldjük a megrendelőnek. A számlán szereplő összeg bankszámlánkra történő megérkezését követően haladéktalanul intézkedünk az áru kiszállításáról. A számlát a csomag tartalmazza.

Utánvét:
fizetés az áru átvételekor, készpénzben a futárnak.

Személyes átvétel:
telephelyünk elérhetőségét a kapcsolat menüpont alatt találja.

Garancia

Cégünk a 2021. január 1-jétől életbe lépett 270/2020. (VI. 12.) számú kormány rendelet értelmében a 10.000 Ft alatti termékek esetén 6 hónap, 10.000 - 100.000 Ft közti termékekre 1 év garanciát vállal az általunk forgalmazott termékek rendeltetésszerű használat mellett fellépő esetleges meghibásodásaira.

Amennyiben az Ön által vásárolt termékeknél bármely garanciális probléma merül fel, bevizsgálás után igénye szerint kicseréljük vagy beszámítjuk az árát a következő vásárlásánál.

A bevizsgáláshoz kérjük, juttassa vissza hozzánk a hibás terméket. A meghibásodott termék visszaszállításáról Önnek kell gondoskodnia, amelynek visszatérítjük a költségét, amennyiben a reklamáció jogos volt. Amennyiben a bevizsgálás után a termék hibátlanul működik, vagy rajtunk kívülálló okok miatt hibásodik (pl.: saját nyomtató hibája, sérült, rosszul eltávolított lezáró..stb.), nem áll módunkban cserélni, illetve visszatéríteni a számlán szereplő végösszeget. A terméket a vevő saját postaköltségén küldjük vissza (utánvéttel).

A szerzõdéses ár a szerzõdés visszaigazolásában szereplõ, illetve a vásárlás elõtt visszaigazolt ár. Az árváltoztatás jogát minden esetben fenntartjuk.

Cégünk az eredeti gyártókkal nem áll kapcsolatban, a felhasznált védjegyek és márkanevek az õket bejegyzõ cégek kizárólagos tulajdonai, felhasználásuk csak azonosításra szolgál.